Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Klantenservice

Hieronder volgt informatie over:
1.Onze gegevens.
2.Garantie.
3.Herroepingsrecht.
4.Klachtenafhandeling.
5.Privacybeleid.
 
Onze gegevens:

Kwekerij Vlastuin
Apeldoornsestraat 28

3781PN  VOORTHUIZEN

Tel: 06-23363033 (Eddy Vlastuin, bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 07.00 t/m 17.00 uur)

Email: evlastuin1974@kpnmail.nl
BIC: RABONL2U
IBAN: NL02RABO0340856467
KvK nr. 08126605
BTW nr. NL1925.51.280.B01
 
Garantie:
Wij geven op uw planten van een garantie van aanslaan van 6 maanden na de dag van levering. U dient de planten op de juiste manier en op de juiste standplaats te planten. Ook dient u de planten van voldoende water te voorzien. Wij geven geen garantie op vorstschade.
 
Herroepingsrecht:
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Kwekerij Vlastuin,   Apeldoornsestraat 28, 3781PN  VOORTHUIZEN, telefoon 06-23363033, email: Evlastuin1974@kpnmail.nl via een ondubbelzinnige verklaring, per email op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.  Via de email heeft u bij de bevestiging van uw order een bijlage ontvangen met daarin het herroepingsformulier.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht retourneert u de ontvangen producten zoals u ze hebt ontvangen. Dat betekend dat als u uw planten al geplant hebt, u geen gebruik meer kunt maken van uw herroepingsrecht.
Gevolgen van de herroeping.
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft meegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Zolang de goederen in uw bezit zijn bent u verantwoordelijk voor de juiste verzorging ervan. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De goederen dienen bij aankomst bij ons in goede conditie te zijn om voor terugbetaling in aanmerking te komen. Dit wordt door ons beoordeeld.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
Klachtenafhandeling.
Wij zetten ons 100% in om uw bestelling naar uw volledige tevredenheid af te handelen.
Mocht er onverhoopt toch iets fout zijn gegaan, dan vernemen wij dat graag binnen 5 werkdagen nadat u de bestelling ontvangen heeft. U kunt dit via de email Evlastuin1974@kpnmail.nl doorgeven of via de telefoon 06-23363033. Wij nemen u klacht zo spoedig mogelijk in behandeling en streven ernaar om binnen 10 werkdagen met een voor beide partijen bevredigende oplossing te komen.
Privacybeleid.
Kwekerij Vlastuin respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kwekerijvlastuin.nl  zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Kwekerijvlastuin.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst hebben wij u naam, emailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop van uw bestelling op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Kwekerijvlastuin.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens m.b.t. uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Dit maakt het voor ons mogelijk de website te personaliseren.
  • Wij gebruiken uw emailadres om u te informeren over de ontwikkeling van Kwekerijvlastuin.nl . Mocht uw deze informatie niet willen ontvangen, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van de bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Wanneer u een recensie schrijft bepaalt u zelf of u persoonlijke gegevens toevoegt. Wij houden ons het recht voor bijdragen niet op de website te tonen.
  • Kwekerijvlastuin.nl verkoopt u gegevens NIET.
  • Mocht u vragen of opmerkinge hebben over het Privacy beleid dan kunt u deze mailen naarEvlastuin1974@kpnmail.nl . U krijgt z.s.m. reactie van ons.
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).