Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Levering

Onze planten kunt u op de volgende manieren thuis krijgen:

Zelf ophalen:

Om teleurstelling te voorkomen; bel of mail van te voren, dan kan ik aangeven of er voldoende voorraad voor u is.

Openingstijden:

Maandag: 09.00 t/m 18.00 uur.

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 t/m 18.00 uur.

Zaterdag: 09.00 t/m 17.00 uur. (Januari en februari tot 16.00 uur)

Op bovenstaande tijden kunt u op ons verkoopterrein dat via de ingang van Tuinwinkel De Ganzenbeek bereikbaar is terecht. Onze planten kunt u bij De Ganzenbeek betalen.

Versturen:
De planten uit de webshop kunnen we na ze nauwkeurig verpakt te hebben versturen per pakketdienst. Het gaat hierbij om vaste planten, bodembedekkers, varens en siergrassen in potmaat P9. De verpakkings- en verzendkosten binnen Nederland zijn per 1 tot en met 40 planten in potmaat P9 € 7,50 euro.

Bezorgen:
Wanneer uw bestelling niet per pakketdienst verstuurd kan worden en de afstand vanaf de kwekerij naar het afleveradres niet veel meer bedraagt dan 50 kilometer dan doen wij u een opgave van de bezorgkosten met ons eigen vervoer.

Transport:
Kwekerij Vlastuin maakt gebruik van de diensten van Van Reenen Transport uit Barneveld. Dit wordt gedaan bij grote afstanden en grote aantallen. Ook hierbij doen wij u een opgave van de transportkosten.
 

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).