Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Over Eddy

Beste tuinliefhebber (M/V),

mijn naam is Eddy Vlastuin. Geboren in 1974 en opgegroeid in Kootwijkerbroek. Het allereerste begin van de kwekerij ligt rond 1991. Het begon met 20 Rhododendron 'Nova Zembla' die ik kocht bij een hoveniersbedrijf waar ik in mijn vrije tijd werkte. De daarop volgende jaren kwamen daar heel rustig aan meer planten bij. Alles vond plaats op het erf van mijn ouders. Zij hebben ook veel tijd en energie in de kwekerij gestoken.  Rond 2003-2004 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De eerste folietunnel werd gebouwd en er werd nog wat land omgeploegd. 

Sinds 2010 is de kwekerij mijn full-time bezigheid. Een deel van het assortiment kweek ik zelf, de rest wordt bij vakbekwame collega’s ingekocht, zoveel mogelijk in de regio. Bij het werk word ik ondersteund door een aantal part time medewerkers.

De kwekerij is mijn grootste passie. Veel buiten werken, oppotten, verzorgen en zien groeien en elk seizoen met zijn eigen charme. Prachtig om elk voorjaar de natuur in een paar weken tijd te zien veranderen in een groene massa en de dieren weer te horen en te zien. De bloemen beginnen te bloeien en met die bloemenpracht gaan we dan weer de zomer in. In de zomer het ene moment veel sproeien, het andere in de weer om overtollig regenwater kwijt te raken en omgewaaide planten weer overeind te zetten. Tussendoor druk met oppotten, onkruid wieden en nog veel meer. Bij het naderen van de herfst alvast voorbereidingen treffen voor de winter. In de winter bij open weer buiten snoeien, opruimen en onder andere planten scheuren in de schuur. Verder het hele jaar op zoek naar uitbreiding van het assortiment, contacten met collega's en natuurlijk de klanten.

Per 20 februari 2016 is de kwekerij een nieuwe fase in gegaan. Vanaf die datum zijn we verhuisd naar het terrein van Tuinwinkel De Ganzenbeek, Apeldoornsestraat 28, 3781PN  in Voorthuizen. Wij zijn daar bereikbaar via de ingang van de Tuinwinkel. Hier hopen we onze vertrouwde manier van werken voort te kunnen zetten. Voor openingstijden, zie 'contact'.

Wanneer u belt of mailt, ben ik het vaste aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen kort en het voorkomt verwarring.

Graag tot horens, ziens of mails!!

 

 

 

Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).