Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Verzendkosten.


Voor de planten in potmaat P9 gelden de volgende verzendkosten: 

1 t/m 40 stuks potmaat P9: € 7,95

41 t/m 80 stuks potmaat P9: € 14,90

81 t/m 120 stuks potmaat P9: € 20,85

121 t/m 160 stuks potmaat P9: €25,80

161 t/m 200 stuks potmaat P9: €29,75

201 t/m 240 stuks potmaat P9: € 32,70

Vanaf 241 stuks potmaat P9: € 34,65

De planten worden uiterst nauwkeurig verpakt. Wanneer het nodig is snoeien we de planten zodat ze goed in de verpakking passen. Dit snoeien heeft geen nadelig effect voor de planten. Ze zullen na het planten nog makkelijker verder groeien.

Bovenstaande geldt uitsluitend voor planten in potmaat P9. Deze kosten worden automatisch berekend.

Bij een aantal planten in grotere potmaten staat bij de omschrijving een vanaf-prijs van de verpakkings- en verzendkosten. Deze kosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces. Let op: er zijn combinaties van plantsoorten mogelijk zonder dat de verpakkings- en verzendkosten gelijk stijgen. Dit is afhankelijk van het formaat en gewicht van de planten en wordt automatisch berekend met uitzondering van onderstaande.

Bovenstaande planten worden verstuurd met Nesparcel en Postnl.

Voor grote bomen/planten geldt dat de bezorgkosten NIET automatisch berekend worden. Deze kunnen niet per pakketdienst verstuurd worden. Dit staat bij de omschrijving en in een afbeelding duidelijk vermeld. Voor deze bomen/planten geldt: bezorgkosten op aanvraag. Wij bezorgen in de straal van circa 40 kilometer rondom Voorthuizen. Buiten deze straal kunnen wij de bezorging laten verzorgen door een transportbedrijf.

U kunt vrijblijvend de bestelling plaatsen zonder dat u deze betaald en als u bij de opmerkingen 'Graag opgave bezorgkosten' in vult vullen dan ontvangt u zo spoedig mogelijk de opgave van de bezorgkosten. Indien deze kosten voor u niet akkoord zijn kunt u ervoor kiezen om het zelf af te halen of de bestelling kosteloos te annuleren.


Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).