Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Varens

Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anthyrium filix-femina
Bladkleur: licht groen. Volwassen hoogte: 70-100 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladverliezende varen. Mooie herfstverkleuring en opvallend blad.Onderhoud: Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze toch nut hebben. Vaak hebben ze een mooi silhouet zoals bijvoorbeeld ..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anthyrium nipponicum 'Red Beauty'
Bladkleur: bruin-rood met zilver. Volwassen hoogte: 50-70 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladverliezende varen.Onderhoud: in het voorjaar het verdorde blad afknippen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondsoo..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AspleniumtrichomanesP9
Varen. Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 10-25 centimeter. Bijzonderheden: winterharde, bladhoudende varen. Succesvolle aanplant is niet altijd verzekerd vanwege zijn eisen aan de standplaats.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantad..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Blechnum spicant.
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 40 centimeter. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondsoort: humusrijke grond..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Dryopteris filix-mas
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: circa 100-120 centimeter. Bijzonderheden: winterharde en niet-wintergroene varen.Onderhoud: Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze toch nut hebben. Vaak hebben ze een mooi silhouet zoals bijvoorbeeld siergrassen. Verder is een tuin met pl..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Matteuccia struthiopteris
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: tot circa 80-90cm. Bijzonderheden: winterharde, woekerende en niet-wintergroene varen.Onderhoud: in het voorjaar het verdorde blad afknippen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand 9x9cm is.Plantadvies: Grondso..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: PolystichummunitumP9
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 50-70cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen. Heeft een paar jaar nodig om zijn schoonheid en hoogte te bereiken.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9. Dat is een potje waarvan de bovenrand..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Polystichym set. Herrenhausen
Bladkleur: groen. Volwassen hoogte: 50-60cm. Bijzonderheden: winterharde en wintergroene varen.Onderhoud: eventuele bruine bladeren verwijderen. Als de planten lelijk de winter uit komen ze in het voorjaar afknippen. Ze zullen weer frisgroen uitlopen.De planten zijn leverbaar in potmaat P9..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).