Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Vaste planten halfschaduw

VASTE PLANTEN kunnen prima in halfschaduw.

Wat is nu precies ‘halfschaduw’? Als er ’s zomers maximaal vijf en minimaal 3 uur per dag zon schijnt spreken we halfschaduw in de tuin. Het zijn prachtige soorten om perken en vakken mee te vullen of om in grote groepen als bodembedekker toe te passen. Maar ook in potten en bakken of de border doen vaste planten het prima in de halfschaduw. Met een mix van voorjaarsbloeiende, zomerbloeiende en herfstbloeiende vaste planten geniet je van het voorjaar tot aan de eerste nachtvorsten van een kleurenspektakel in de tuin.

Bron: www.perennialpower.nl

Merk: Kwekerijvlastuin Model: Aconitum carm. 'Arendsii'
De volledige naam is Aconitum carmichaelii ‘Arendsii’.Niet- wintergroene vaste plant.Bloemkleur:       donker blauw.Bloeitijd: juli tot september.Maximale hoogte: afhankelijk van zijn standplaats 80 tot 120 centimeter.Als de planten wat langer zijn knipp..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: ActaeasimplexpinkspikeP9
Vaste plant die niet wintergroen is.Bloemkleur:       roomwitte tot zacht roze, wat hangende pluimen.Bloeitijd:             augustus-september.Volwassen hoogte:        ..
€3,60
Excl. BTW:€3,30
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Actaea simplex 'Brunette'
De volledige naam is Actaea simplex ‘Brunette’.Vaste plant die niet wintergroen is.Bloemkleur:       roomwitte, wat hangende pluimen.Bloeitijd:             augustus-september.Volwassen hoogte: &..
€3,60
Excl. BTW:€3,30
Merk: Kwekerijvlastuin Model: ActeasimplexwhitepearlP9
Bloemkleur:       roomwitte, wat hangende pluimen.Bloeitijd:             augustus-september.Volwassen hoogte:        circa 150cm.Bijzonderheden: wordt ook wel Cimicifug..
€3,60
Excl. BTW:€3,30
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AjugareptansalbaP9
Bloemkleur: wit Bloeitijd: mei-juni. Volwassen hoogte: 10-20 centimeter. Bijzonderheden: groen blad, verspreid zich vrij snel door kruipende wortelstokken. Behoudt in de winter meestal zijn blad.Onderhoud: deze plant heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer hij buiten de perken groeit, kunt u ge..
€1,40
Excl. BTW:€1,28
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Ajuga reptans 'Atropurpurea'
Vaste plant. Bloemkleur: blauw. Bloeitijd: mei-juni. Volwassen hoogte: 10-20 centimeter. Bijzonderheden: bruin-rood blad, verspreid zich vrij snel door kruipende wortelstokken. Behoudt in de winter meestal zijn blad.Onderhoud: deze plant heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer hij buiten de pe..
€1,40
Excl. BTW:€1,28
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AjugareptansburgundyglowP9
Bloemkleur: paars-blauw. Bloeitijd: mei-juni. Volwassen hoogte: 10-20 centimeter. Bijzonderheden: groen blad, verspreid zich vrij snel door kruipende wortelstokken. Behoudt in de winter meestal zijn blad.Onderhoud: deze plant heeft weinig onderhoud nodig. Wanneer hij buiten de perken groeit, ..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alchemilla erythropoda.
De volledige naam is Alchemilla erythropoda.Vaste plant. Niet-wintergroen.Bloemkleur:       geel-groen.Bloeitijd:             mei-juni.Volwassen hoogte:       ..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Alchemilla mollis, vrouwenmantel.
Populair
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alchemilla mollis
Vaste plant waarbij over het groene blad een grijze waas zit. De regen- of dauwdruppels blijven prachtig op de bladeren liggen. In het voorjaar komen de bladeren tevoorschijn, in juni de bloemen. Wanneer de bloemen uitgebloeid zijn en u de planten afsnijdt, lopen de planten opnieuw uit en volgt er i..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Model: Alstroemeria 'Indian Summer' C3
Vaste plant die niet wintergroen is.Bloemkleur:       oranje met geel en roodbruin.Bloeitijd:             vanaf juni tot de eerste vorst.Volwassen hoogte:        70 tot..
€12,95
Excl. BTW:€11,88
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alstroemeria 'Spring Valley' C3
Vaste plant die niet wintergroen is.Bloemkleur:        geel met donkerrode vlekken.Bloeitijd:             vanaf juni tot eind zomer.Volwassen hoogte:         circa 40..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Anaphalis triplinervis
De volledige naam is Anaphalis triplinervis.Vaste plant. Bloemkleur: wit met een geel hartje. Bloeitijd: vanaf juli. De bloemen blijven lang goed. Volwassen hoogte: 20-30 centimeter. Bijzonderheden: Het grijze blad brengt rust in de border. De plant is afkomstig uit de Himalaya.Onderhoud..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 148
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).