Menu
Your Cart

Wij versturen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Vaste planten volle zon

VASTE PLANTEN GENIETEN IN DE VOLLE ZON

Wat is nu precies ‘volle zon’? Als er ’s zomers minstens vijf uur per dag zon schijnt spreken we van volle zon in de tuin. De meeste vaste planten die je bij het tuincentrum vindt houden erg van de zon. Het zijn rijk bloeiende soorten, prachtig om perken en vakken mee te vullen of om in grote groepen als bodembedekker toe te passen. Maar ook in potten en bakken of de border doen vaste planten het fantastisch in de zon. Met een mix van voorjaarsbloeiende, zomerbloeiende en herfstbloeiende vaste planten geniet je van het voorjaar tot aan de eerste nachtvorsten van een kleurenspektakel in de tuin. De meeste bloemen van vaste planten die in de zon staan zijn bovendien heel aantrekkelijk voor vlinders, bijen en andere nuttige insecten.

Bron: www.perennialpower.nl

Merk: Kwekerijvlastuin Model: Acaena microphylla 'Küpferteppich'
De volledige naam is Acaena microphylla 'Küpferteppich'.Bloemkleur: de bloei is nauwelijks te zien, na de bloei volgende de ‘stekelnootjes’, die rood-achtig zijn. Bloeitijd: mei-juni. Volwassen hoogte: 10-12 centimeter. Bijzonderheden: tamelijk wintergroene plant, bro..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AcanthushungaricusP9
Bloemkleur: wit-roze. Bloeitijd: juli-augustus. Volwassen hoogte: 80-100 centimeter. Bijzonderheden: imposante vaste plant. Stekelige bloemen. Goede snijbloem. Wordt ook wel Hongaarse Berenklauw genoemd. Hij is niet giftig.Onderhoud: Ook al zijn de planten in het najaar afgestorven kunnen ze ..
€3,00
Excl. BTW:€2,75
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Achillea 'Lilac Beauty' P9
Bloemkleur:       lila-roze, schermvormige bloemen.Bloeitijd:             juli – september.Volwassen hoogte:         50-60 centimeter.Bijzonderheden:  Goede snijbloe..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AchilleapaprikaP9
Bloemkleur:       oranjerood tot rood, schermvormige bloemen.Bloeitijd:             juni – september.Volwassen hoogte:        50-60 centimeter.Bijzonderheden: &nb..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AchilleaSchneetallerP9
Bloemkleur:       wit, schermvormige bloemen.Bloeitijd:             juni – september.Volwassen hoogte:        50-60 centimeter.Bijzonderheden:  Goede snijblo..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AchilleaterracottaP9
Bloemkleur:       terracotta kleurige , schermvormige bloemen. Als de bloemen een tijdje bloeien verkleuren ze naar lichtgeel zoals op de tweede foto te zien is. Op de voorgrond de terracotta kleur, de lichtgele bloem erachter is van dezelfde plant maar deze bloeit al l..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AchilleamoonshineP9
Bloemkleur:       gele, schermvormige bloemen.Bloeitijd:             juni – augustus.Volwassen hoogte:        60-70 centimeter.Bijzonderheden:  Goede snijblo..
€1,60
Excl. BTW:€1,47
Merk: Kwekerijvlastuin Model: AgapanthusafricanusalbusP9
Vaste plant die matig wintergroen is.Bloemkleur:        wit.Bloeitijd:             vanaf juli tot september.Volwassen hoogte:         70 tot 90 centimeter.Bijzonderhed..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Agastacheblackadder
De volledige naam is Agastache foeniculum ‘Black Adder’.Vaste plant.Bloemkleur:       donker blauw.Bloeitijd:             van juli tot september.Volwassen hoogte:    &..
€2,00
Excl. BTW:€1,83
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Agastachebluefortune
De volledige naam is Agastache foeniculum ‘Blue Fortune’.Vaste plant.Bloemkleur:       diep blauw.Bloeitijd:             van juli tot september.Hoogte:      ..
€1,80
Excl. BTW:€1,65
Alchemilla mollis, vrouwenmantel.
Populair
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Alchemilla mollis
Vaste plant waarbij over het groene blad een grijze waas zit. De regen- of dauwdruppels blijven prachtig op de bladeren liggen. In het voorjaar komen de bladeren tevoorschijn, in juni de bloemen. Wanneer de bloemen uitgebloeid zijn en u de planten afsnijdt, lopen de planten opnieuw uit en volgt er i..
€1,20
Excl. BTW:€1,10
Merk: Kwekerijvlastuin Model: Allium Millenium P9
Bloemkleur:       grijs-groen blad en donker roze bloemen.Bloeitijd:             juli tot en met oktober.Hoogte:               tot 40cm.Bijzo..
€3,40
Excl. BTW:€3,12
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 195
Om de gebruikerservaring op de site te verbeteren en de website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie hierover? Bekijk ons privacy (verklaring).